Career Opportunity

Speditör, export

Posted: April 27, 2021
Last application date: May 17, 2021
Location: Gothenburg, Sweden

Description

Vi söker en ny stjärna till vårt team i Göteborg! 

Maritime Transport & Agencies is the agent for Vanguard Logistics Services one of the worlds leading neutral freight consolidation service providers offering global transport and logistic solutions, mainly focusing on LCL –Less than container load. Our team today consist of 30 employees in 6 countries with offices in Sweden, Denmark, Norway, Finland, Poland and Lithuania. We provide a global transport network for all companies, small to large businesses. By combining a strong local representation together with a strong global network, we can always find a solution for our customer’s specific need.

Är du en passionerad speditör som gillar att jobba i team, vill ha en fartfylld vardag med nya utmanande pussel att lösa och ha kul på jobbet? Då kan detta vara en roll för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som exportspeditör kommer du att ansvara för all organisering, planering och bokning av sjötransporter.
Du har daglig kontakt med kunder, leverantörer, och Vanguard. I rollen ingår dagliga arbetsuppgifter som planering och bokning enligt kundens instruktioner, utfärdande av transportdokument, leveransbevakning och fakturering. Du ingår i vårt Customer Service-team där ni arbetar tätt tillsammans för att skapa en högklassig service till våra kunder. 

Vem trivs här?
Vi tror att du trivs i en arbetsmiljö med högt tempo där du får agera lösningsorienterat. Du ser positivt på förändring och vill vara delaktig att utveckla arbetet och teamet. Du är flexibel och har lätt att ställa om när förutsättningarna förändras. Du är kund och serviceinriktad och brinner för att ge kunden det där extra. Du arbetar självständigt och tar eget ansvar och initiativ för att driva ditt arbete framåt.  
Som person är du noggrann i ditt arbetssätt och upprätthåller en god kvalitet i ditt arbete. Du är en stark lagspelare och motiveras av att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. En av våra värderingar är delaktighet och denna roll passar dig som har en mycket god samarbetsförmåga, lyssnar och kommunicerar med andra på ett bra sätt. Vi träffar gärna våra kunder både face-to-face och digitalt så om du tycker om att bygga relationer så finns alla möjligheter hos oss.

Vad har du för bakgrund?  
Självklart har du ett stort intresse för logistik! Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet inom spedition. Har du tidigare arbetat med sjötransporter, export och kanske även samlastning så är det ett extra plus.
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom spedition eller logistik men inget krav, för oss är ditt engagemang viktigast! Du besitter goda kunskaper Officepaketet och har lätt för att lära dig att arbeta i nya system.
Då daglig kommunikation sker i internationell miljö är det viktigt att du är obehindrad på svenska och har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Om du dessutom kan tala och skriva på norska så är det en bonus. 

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.
Tjänstens omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till flex.
Placeringsort är Göteborg.

Vi söker efter dig som vill arbeta i linje med våra värderingar som genomsyrar verksamheten; Engagemang, Delaktighet och Humor & Glädje.  

Låter detta som en intressant roll för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Sista ansökningsdag är 2021-05-15

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten, hör av dig till Rickard Nyman, Operations Manager, 031-720 39 72.
Ansökan skickas till Rickard, Rickard.Nyman@maritimetransportagencies.com

Contact Person


Rickard Nyman
Phone: 031-720 39 72
rickard.nyman@maritimetransportagencies.com

Available Job Positions

PostedDescriptionLocationLast application date
April 27, 2021 Speditör, export Gothenburg, Sweden May 17, 2021