Career Opportunity

Trainee, Copenhagen

Posted: May 19, 2021
Last application date: June 11, 2021
Location: Copenhagen

Description

 


Maritime Transport & Agencies er på udkig efter en person med et positiv og entusiastisk sind til vores eksport og import team i København!

Maritime Transport & Agencies er agent for Vanguard Logistics Services, en af verdens førende udbydere af transportydelser til speditionsbranchen, primært med fokus på LCL – Less than container load. Vores team består i dag af 30 medarbejdere fordelt i 6 lande med kontorer i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Polen og Litauen. Vi leverer et globalt transportnetværk for alle virksomheder, små som store. Ved at kombinere en stærk lokal repræsentation sammen med et stærkt globalt netværk kan vi altid finde en løsning til vores kunders specifikke behov. 

Nøgleansvar 

Du vil blive en del af vores kundeservice team og sammen med teamet skal du udvikle og optimere vores processer. I denne rolle skal du være fleksibel og nyde at kombinere kundeservice med administrative opgaver. 

I din elevtid skal du endvidere være med til at fokusere på at opbygge og udvikle både kunderelationer og Vanguard relationer. Andre daglige opgaver du kommer til at arbejde med vil være; reservationer, dokumentation, planlægning, udarbejdelse af tilbud og forsendelser til kunder. Fakturering og oprettelse/opdatering af kundeoptegnelser vil også være en del af dine opgaver –  så det er vigtigt at du sætter pris på at arbejde med deadlines samt fastsætte mål.

Hvem leder vi efter? 

Vi er på udkig efter en person, der er serviceminded, top motiveret og som er selvkørende. Du har en ægte interesse i kunder, nyder at opfylde deres krav, finde løsninger og tilbyde service af høj kvalitet. Du skal kunne lide at have travlt og have mange bolde i luften. Vi søger dig, der er i stand til at forvalte flere ansvarsområder og samtidig opretholde en positiv holdning til vores kunder, partnere og Vanguard. 

Proaktiv kommunikation er en succesfaktor og vi er derfor på udkig efter en person med gode kommunikationsfærdigheder, og som ved, hvordan man samarbejder. Dine skriftlige og mundtlige  kommunikationsfærdigheder er fremragende, og du er flydende i både dansk og engelsk. Du er lærenem og har gode IT-færdigheder.  Som person er du ydmyg, proaktiv, kreativ og du har et forretningsorienteret mindset. Du finder det nemt at opbygge relationer og med både dine kunder og partnere. 

Glade kunder er dit mål, og du er altid klar til at gå den ekstra mil for at sikre deres tilfredshed. Som elev hos os skal du være klar til både at arbejde selvstændigt samt sætte pris på at være en del af et team. 

Øvrig information:

Forventet start: Hurtigst muligt

Lokation: Skagerrakvej 7, Københavns Frihavn

Skole: Rybners speditionsuddannelse og akademi forløb tilbydes

 

Er du interesseret så send CV og uddannelsesbeviser til:  mads.hendriksen@maritimetransportagencies.com

 

Contact Person


Mads Hendriksen
Phone: + 45 (0) 23 70 18 39
mads.hendriksen@maritimetransportagencies.com

Available Job Positions

PostedDescriptionLocationLast application date
June 18, 2021 Forwarder Helsinki July 2, 2021
May 19, 2021 Trainee, Copenhagen Copenhagen June 11, 2021